מדיניות הפרטיות וה-COOKIE של מלונות אסטרל

  www.astralhotels.co.il הוא האתר הרשמי של מלונות אסטרל (להלן: "האתר" ו"המלון "בהתאמה), באתר האינטרנט מוצגים פרטים שונים אודות המלון ומאפשרים למשתמש (להלן:" משתמש ") כדי להזמין מקום, לשהות במלון ולהזמין שירותים שונים.
מלונות אסטרל מתייחסים לפרטיות כאל נושא חשוב ביותר ומזהים את היקף הרעיון. אנו כישות שואפים לספק לך מוצרים, שירותים וחוויות מצטיינים לך בזמן עיבוד המידע האישי שלך.
מדיניות פרטיות וקובצי COOKIE זו תודיע כיצד אנו אוספים, מעבדים ומגינים על הנתונים האישיים שלך. זה כולל בעת ביצוע ההזמנה, לבקש מידע מאיתנו, לפנות אלינו, להשתמש באתר שלנו, ולהתחבר איתנו באמצעות מדיה חברתית, באמצעות מרכז הקשר שלנו או בתי מלון, או כל מעורבות אחרת שיש לנו איתך, ללא קשר למקום שבו אתה נמצא . זה גם אומר לך על זכויות הפרטיות שלך וכיצד החוק האירופי החדש (כללי הגנה על נתונים תקנה) מאובטח מגן עליך.
 
1. מידע חשוב ומי אנחנו:
מטרת מדיניות הפרטיות ומדיניות COOKIE
מטרת מדיניות הפרטיות הזו היא לספק לך מידע מפורט על האופן שבו רשת מלונות אסטרל אוספת ומעבדת את הנתונים האישיים והרגישים שלך באינטראקציה עם הרשת, כולל במתן שירותי אירוח ושירותים אחרים עבורך, כולל נתונים שאתה עשוי לספק באמצעות האתר שלנו , כולל קובצי COOKIE.
 
על ידי שימוש בכל אחד מהמוצרים או השירותים שלנו ו/ או על ידי הסכמה להצהרה זו, למשל. בהקשר של רישום עבור כל אחד מהמוצרים או השירותים שאנו אוספים מידע אישי ומשתמשים בו כמתואר בהצהרה הבאה.
 
בקר נתונים
רשת מלונות אסטרל היא הבקר הראשי בכל הנוגע למידע שהיא מקבלת. ישות זו פועלת כ"בקרת נתונים", ומשמעותה קבוצה מוסדרת (אשר לבדה או במשותף או במשותף עם קבוצות אחרות) קובעת את המטרות שעבורן ואת אופן העיבוד של נתונים אישיים. אם יש לך שאלות בנוגע למדיניות פרטיות זו, כולל בקשות למימוש הזכויות החוקיות שלך, צור איתנו קשר באמצעות הפרטים המפורטים בהמשך.
 
מעבד מידע
לגילוי נאות, קיים הסכם עיבוד נתונים. הסכם זה מתעסק בנושא של עיבוד נתונים אישיים ומסדיר את מעבד הנתונים ככל שיהיה, שמבצע את התפקיד של עיבוד נתונים אישיים מטעם רשת אסטרל ("בקר הנתונים") והוא החשוב ביותר לתמ"ג גם כן.
 
פרטי התקשרות
 
כתובת דוא"ל:
info@astralhotels.co.il
 
כתובת דואר: 
כתובת: ת.ד. 950, אילת 88000
יש לך הזכות להגיש תלונה בכל עת רשות להגנת הפרטיות. 
יחד עם זאת אנו נשמח לסייע בנושא הפרטיות שלך לפני שתיגש לרשות, לכן, אנא פנה אלינו במקרה הראשון.
 
שינויים במדיניות הפרטיות
עודכן לאחרונה: 28 באוקטובר 2018
 
מלונות אסטרל שומרים לעצמם את הזכות לעדכן את מדיניות הפרטיות מעת לעת. כל שינוי בהצהרה שלנו ייכנס לתוקף עם פרסום הדוח המתוקן באתר. השימוש באתר, בכל אחד מהמוצרים והשירותים שלנו ו / או מתן הסכמה להצהרה המעודכנת בעקבות שינויים אלה מהווה את הסכמתך ואת הסכמתך להצהרה המתוקנת.
 
קישורים של צד שלישי
האתר שלנו עשוי לכלול גם קישורים לאתרי אינטרנט של צד שלישי, יישומי פלאגין ויישומים. על ידי לחיצה על קישורים אלה, תוכל לאפשר לצדדים שלישיים לאסוף או לשתף נתונים אודותיך. זוהי האחריות שלך. רשת אסטרל אינה שולטת באתרי אינטרנט של צד שלישי ולא בעיבוד הנתונים שלהם. כאשר אתה עוזב את האתר שלנו, אנו ממליצים לך לקרוא את הודעת הפרטיות של כל אתר של צד שלישי שאתה מבקר בו כדי להבין כיצד הם מעבדים נתונים.
 
2. הנתונים שאנו אוספים אודותיך
נתונים אישיים, או מידע אישי, הוא כל מידע על אדם שממנו ניתן לזהות את אותו אדם. נתונים אישיים אינם כוללים נתונים אנונימיים, נתונים שבהם הוסרה הזהות.
 
אנו עשויים לאסוף, להשתמש, לאחסן ולהעביר סוגים שונים של נתונים אישיים אודותיך, אותם קיבצנו יחד:
 
נתוני זהות כוללים שם פרטי, שם משפחה, שם משתמש או מזהה דומה, מצב משפחתי, תאריך לידה, מקום לידה, אזרחות, דרכון או מספר תעודת הזהות, מגדר לוחית רישוי רכב.
 
נתוני קשר כוללים כתובת מגורים, כתובת לחיוב, כתובת דוא"ל ומספרי טלפון.
 
נתוני הזמנות ועסקאות כוללים חשבון בנק או פרטי תשלום ופרטים אחרים, לרבות סיבת השהייה, שהייה ושירותים אחרים שרכשת מאיתנו, והערות ותגובות לסקרים שסיפקת בנוגע לשירות שלנו.
 
נתונים טכניים של ביקורך באתר זה כוללים כתובת פרוטוקול אינטרנט, פרטי הכניסה שלך, סוג הדפדפן וגרסתו, הגדרת אזור זמן ודפדפן, סוגי יישומי מיקום וגרסאות, מערכת הפעלה ופלטפורמה וטכנולוגיה אחרת בהתקנים שבהם אתה משתמש גישה לאתר זה.
 
דרישות מיוחדות הנתונים כוללים דרישות מוגבלות, בריאות, דתיות או תזונתיים אם תודיע לנו על צרכים מיוחדים ותספק מידע זה.
 
נתוני שימוש כוללים מידע על האופן שבו אתה משתמש בשירותים שלנו ופלטפורמות מדיה חברתית.
 
לא נאסוף את כל הנתונים הנזכרים לעיל בכל מקרה, אלא רק את הנתונים הנדרשים לצורך העניין הלגיטימי הספציפי.
אנו אוספים קטגוריות מיוחדות של נתונים אישיים אודותיך, רק במידה שהיא נשלחת מרצון על ידך או מטעמך, והיא נדרשת כדי לספק את הדרישות שלך במהלך השהייה אצלנו או שימוש אחר במתקנים או בשירותים שלנו. אנו עשויים גם לעבד מידע כזה במקרה של תאונה או חירום רפואי או אחר במהלך שהותך או שימושך האחר במתקנים שלנו.
אנו מקבלים מידע מוגבל על ילדים שהוזמנו להישאר במלונות שלנו (מספר, גיל, והיכן נדרש נתונים אחרים מבחינה משפטית כגון שם, תאריך לידה, מקום לידה).
 
אם אתה מסרב לספק נתונים אישיים
אם לא תספק נתונים אישיים כאשר תתבקש, ייתכן שלא נוכל לעקוב אחר החוזה שיש לנו או שאתה מנסה ליצור איתך. במקרה זה, ייתכן שלא נוכל להמשיך עם ההזמנה או שירות אחר שיש לך איתנו, אולם אנו נודיע לך אם זה המקרה באותה עת.
 
3. איך הנתונים האישיים שלך נאספים?
 
אנו משתמשים בשיטות שונות לאיסוף נתונים ממך ובאמצעותך:
 
אינטראקציות ישירות. תוכל לספק לנו את פרטי הזהות, יצירת הקשר וההזמנה שלך ונתוני עסקאות על ידי מילוי טפסים או על ידי התאמה אלינו בדואר, בטלפון, בדוא"ל, דרך האתר שלנו, במדיה חברתית או בכל דרך אחרת. זה כולל נתונים אישיים שאתה מספק כשאתה:
o להירשם לניוזלטר שלנו ו / או פרסומים אחרים.
o בקשת חוברת או חומרי שיווק או שיווק אחרים שישלחו אליך.
o להיכנס לתחרות או להגיב על קידום או סקר.
o לתת לנו משוב.
o ביצוע הזמנה באחד מבתי המלון שלנו, בין אם לשהייה או לכנסים.
o לבדוק את אחד המלונות שלנו
o להשתתף בפונקציה, בכנס או בכל דרך אחרת להשתמש במתקנים באחד המלונות שלנו
 
טכנולוגיות אוטומטיות או אינטראקציות. כאשר אתה מבצע אתנו קשר באמצעות אתר האינטרנט או חשבונות המדיה החברתית שלנו, אנו עשויים לאסוף באופן אוטומטי נתונים טכניים לגבי הגלישה, הציוד והדפוסים שלך. אנו אוספים נתונים אישיים אלה באמצעות קובצי, דואר אלקטרוני, יומני שרת וטכנולוגיות אחרות. עיין בהמשך במדיניות הCookie שלנו לקבלת פרטים נוספים.
 
צד שלישי. אנו רשאים לאסוף מידע אישי אודותיך אם ההזמנה מתבצעת עבורך על ידי סוכנות נסיעות, פורטל מקוון או אדם שלישי אחר, אשר עשוי להיות בן משפחה או חבר נלווה, או סוכן או מתווך אחר, עובד עבורך או היכן אתה נמצא נסיעה על העסק, המעסיק שלך או צד שלישי אחר מטעמך, כגון מפעילי תיירות, סוכנויות נסיעות ומערכות הפצה גלובליות או נתוני קשר, הזמנות ונתונים דומים אחרים מספקי תשלום טכני, תשלום ומסירה.
 
אנשי קשר עסקיים. אם אתה איש קשר עסקי של מלון אסטרל, אנו עשויים לקבל את הנתונים שלך תוך כדי אינטראקציה עם אתר האינטרנט שלנו, מביקור / סדנאות של סחר הוגן, פגישות אישיות, המתאימות לך באמצעות הודעות דוא"ל וטלפון, באמצעות משא ומתן חוזי והסכמים.
 
צדדים שלישיים אחרים או מקורות זמינים לציבור. אנו עשויים לקבל נתונים אישיים אודותיך מצדדים שלישיים ומקורות ציבוריים כמפורט להלן:
o ספקי שירותי מדיה חברתית
o רשתות פרסום
o ספקי טכנולוגיית האינטראקציה באינטרנט
 
מעקב: אנו רשאים לפקח ו / או להקליט:
o שיחות טלפון (שיחות נכנסות למלון שלנו)
o עסקאות בכל נקודות המגע
o מדיה חברתית ותעבורת אינטרנט
 
 
 
צעדים אלה נועדו להבטיח כי אנו מבצעים את הוראותיך כהלכה, למטרות הדרכה ולשפר את השירותים שלנו, וכדי להבטיח אבטחה ומניעת הונאה. כדי להבטיח את האבטחה של האורחים שלנו ואת הלקוחות שלנו, וכדי למנוע ולזהות פשע, אנו משתמשים CCTV (מערכת טלוויזיה שבה האותות אינם מופצים לציבור אבל הם בפיקוח, בעיקר למטרות מעקב ובטחון) בתוך ומסביב שלנו הנחות.
 
4. כיצד אנו משתמשים בנתונים האישיים שלך:
אנו נשתמש בנתונים האישיים שלך רק כאשר החוק מאפשר לנו לעשות זאת. בדרך כלל, נשתמש בנתונים האישיים שלך בנסיבות הבאות (כל אחת מהן היא "קרקע משפטית"):
הסכמה: איפה אתה מוכן לתת לנו את הסכמתך המפורשת לעשות זאת.
אינטרסים לגיטימיים: כאשר הדבר נחוץ לאינטרסים הלגיטימיים שלנו (או לאלה של צד שלישי) והאינטרסים שלך וזכויות היסוד שלך לא יעקפו את האינטרסים האלה.
עמידה בהתחייבות: היכן עלינו לעמוד בהתחייבות משפטית או רגולטורית.
ביצוע החוזה: היכן עלינו לספק את השירותים והתנאים שהוזמנו, או לבצע בדרך אחרת את החוזה שהכנסנו אתך או בתהליך כניסה אליך.
אינטרסים חיוניים: במקרה חירום כלשהו, כדי להגן על האינטרסים שלך או של אדם אחר, שבו אתה או הם אינם מסוגלים לתת הסכמה.
 
מטרות עבורם נשתמש בנתונים האישיים שלך
אנו אוספים ומעבדים את הנתונים האישיים שלך לצורך:
הגנה על העסק שלנו וניהול שוטף, כולל אתר האינטרנט, פתרון בעיות, ניתוח נתונים, בדיקות, תחזוקת המערכת, תמיכה, דיווח ואירוח נתונים, על מנת לספק לך תוכן רלוונטי יותר ופרסומות באתר כדי להבין או למדוד את השפעת הפרסום אותו אנו מציעים לך, ולהמליץ לך על שירותים שעשויים לעניין אותך.
 
סיבות משפטיות: עניין לגיטימי (לפתח את העסק שלנו ולעשות שיווק), ביצועים של חוזה (שבו האתר משמש כדי להזמין או לספק שירות.
 
ביצוע הזמנה, כולל הזמנת מקומות לינה מותאמים אישית ושירותים נוספים עבורך, עמידה בדרישות ספציפיות בנושאי בריאות, מוגבלות, תזונה ודת במידה וישנם. לצורך ניהול השהייה במלון ולפקח על השימוש בשירותים שלנו, ולביצוע גבייה עבור שירותים אלו.
 
סיבות משפטיות: ביצוע חוזה, הסכמה (לצורך עמידה בדרישות הספציפיות לבריאות, מוגבלות, תזונה ודתי), אינטרס לגיטימי (לשיפור השירותים שלנו)
 
טיפול בבעיות או בתלונות העלולות להתעורר בתקשורת עם אתנו, וכדי למנוע או לאתר פשע, כולל הונאה,
o נעביר הודעה על שינויים בתנאים או במדיניות הפרטיות שלנו במידה ויהיו
o נבקש ממך להשאיר ביקורת או לקחת סקר, או להשתתף בתחרות כדי לשפר את השירות שלנו 
 
סיבות משפטיות: עניין לגיטימי (כדי לפקח ולשפר את השירותים שלנו, כדי למנוע פשע והונאה, כדי לשמור על המסמכים שלנו עדכניים)
 
שימוש בניתוח נתונים כדי לשפר את האתר, השירותים, השיווק, קשרי הלקוחות שלנו והניסיון שלנו.
 
סיבות משפטיות: הסכמה (לשימוש בCookie וניתוח); אינטרס לגיטימי (לפתח את העסק שלנו ולעשות שיווק)
 
התמודדות עם תאונה או מקרה חירום רפואי או אחר
 
סיבות משפטיות: אינטרס חיוני
 
ציות לחקיקה המקומית (לדוגמה, אחסון של מסמכי חשבונאות או כרטיסי רישום)
 
עילה משפטית: עמידה בהתחייבות
 
אנחנו לא מתחייבים לקבל החלטה אוטומטית על ידי עיבוד הנתונים האישיים שלך.
 
שיווק / קידום מכירות
אנו עשויים להשתמש בפרטי הקשר שלך (כתובת דואר, מספר פקס, כתובת דוא"ל או מספר טלפון) בהתאם לאינטרסים הלגיטימיים שלנו, להודיע לך בהתאם להעדפות שהבעת, על המוצרים שלנו, השירותים, ההצעות שלנו באמצעות דוא"ל, פרסום מקוון, מדיה חברתית, WhatsApp, טלפון, הודעת טקסט (כולל SMS ו- MMS), התראות בתוך היישום, דואר אלקטרוני, שירות הלקוחות שלנו מוקד טלפוני, ואמצעים אחרים. (לא נשתף את כתובת האימייל שלך עם צדדים שלישיים למטרות קידום מכירות, אלא על פי הרשאה).
במידה ונתנה הסכמתך אנו עשויים להשתמש בפרטי הזיהוי שלך , איש קשר , ופרטים טכנים , שימוש ומועדון אסטרל או נתוני פרופיל אחרים כדי ליצור פרופיל על מה שאנו חושבים שאתם רוצים או זקוקים לו, או מה עשוי לעניין אותך לך. כך אנו מחליטים אילו שירותים והצעות עשויים להיות רלוונטיים עבורך.
תוכל לבטל את הסכמתך ולבטל את המנוי שלך לתקשורת השיווקית שלנו בכל עת על ידי לחיצה על הקישורים לביטול ההסכמה המצורפים בכל מסר שיווקי שנשלח אליך או על ידי יצירת קשר איתנו בכל עת.
 
Cookies
תוכל להגדיר את הדפדפן שלך לסרב לכל קובצי ה- Cookie של הדפדפן, או להתריע בפניך כאשר אתרים משאירים קבצי Cookie או ניגשים אליהם. אם תשבית או תסרב לקבל קובצי Cookie, שים לב שחלקים מסוימים באתר זה עלולים להפוך לבלתי נגישים או שאינם פועלים כראוי. לקבלת מידע נוסף על קובצי ה- Cookie שבהם אנו משתמשים, עיין בהמשך במדיניות קובצי ה- Cookie שלנו.
 
שינוי המטרה
אנו נשתמש בנתונים האישיים שלך עבור המטרות שעבורן אספנו אותו בלבד, אלא אם ניקח בחשבון שעלינו להשתמש בו מסיבה אחרת וכי הסיבה לכך תואמת את המטרה המקורית. אם ברצונכם לקבל הסבר כיצד העיבוד למטרה החדשה תואם את המטרה המקורית, אנא צרו קשר.
אם נצטרך להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרות לא קשורות, נודיע לך ונסביר את הבסיס המשפטי המאפשר לנו לעשות זאת.
לידיעתך, אנו עשויים לעבד את הנתונים האישיים שלך ללא ידיעתך או הסכמתך, בהתאם לכללים הנ"ל, כאשר הדבר נדרש או מותר על פי חוק.
 
5. גילויים של הנתונים האישיים שלך
אנו עשויים לחלוק את הנתונים האישיים שלך עם קטגוריות של הצדדים המפורטים להלן למטרות המפורטות לעיל.
רשויות מס ומכס, רשויות רישום ציבור, רגולטורים ורשויות אחרות;
השותפים העסקיים שלנו, ספקים וקבלני משנה עבור ביצוע של כל חוזה שאנחנו נכנסים איתם או לך; אלה כוללים קבלנים המספקים לך שירותים בשמם כגון ספק שירותי צד שלישי המציע, כמו גם הספקים האחרים שלנו מתנהג כמו מעבד מטעמנו, כפי שהורה על ידינו;
אנליזה וספקי מנועי חיפוש המסייעים לנו בשיפור ואופטימיזציה של השירותים והאתר שלנו (כמעבד הפועל בשמנו ובהוראתנו);
בנקים, עורכי דין, רואי חשבון ומבטחים;
ישויות המעורבות בעיבוד תשלומים, בדיקת אשראי ופעולות נגד הונאות, מניעת פשע / גילוי, הערכת סיכונים וניהול ופתרון סכסוכים.
כאשר צדדים שלישיים אלה הם המעבדים שלנו, אנו דורשים מהם לכבד את האבטחה של הנתונים האישיים שלך לטפל בו בהתאם לחוק.
אנו לא מאפשרים למעבדי צד שלישי שנבחרו בקפידה להשתמש בנתונים האישיים שלך למטרותיהם האישיות, אלא רק לעבד את הנתונים האישיים שלך למטרות ספציפיות ובהתאם להנחיות שלנו. חלק מהצדדים הנזכרים לעיל, לדוגמה, יועצים מקצועיים ורשויות רבים, הם בקרים אשר, כמונו, כפופים לחובות ספציפיות תחת חוק הגנת המידע, ולהם יש הודעות פרטיות משלהם המפרטות כיצד הם מתמודדים עם נתונים אישיים.
 
6. הגנה על מידע אישי
מלונות אסטרל ינקטו אמצעים סבירים כדי: 
(i) להגן על מידע אישי מפני גישה לא מורשית, גילוי, שינוי או הרס.
(ii) לשמור על מידע אישי מדויק ומעודכן לפי הצורך. 
מלונות אסטרל שומרים על תוכנית תאימות ל- PCI ותוכנית ציות ל- IT. תוכנית ציות זו מפיקה דוחות ביקורת לגבי הלימות והאפקטיביות של בקרות הבקרה הפנימיות של IT של מלונות אסטרל, כולל דוח PCI Attestation of Compliance, המתייחס לבקרות כלליות של IT על מערכות התומכות בדיווח חשבונאי ופיננסי מסוים. במקרה של תקרית אבטחה, מלונות אסטרל יודיעו לרגולטורים ו / או לצרכנים כנדרש על פי החוקים והתקנות הרלוונטיים.
כמו כן, אנו דורשים מהשותפים שלנו וספקי השירותים שלנו, אשר אנו חולקים איתם מידע אישי, לעשות מאמצים סבירים לשמירה על סודיות המידע האישי שלך. עבור עסקאות מקוונות, אנו משתמשים באמצעים טכנולוגיים סבירים כדי להגן על המידע האישי שאתה מעביר אלינו באמצעות האתר שלנו. למרבה הצער, עם זאת, אין מערכת ביטחון או מערכת של העברת נתונים דרך האינטרנט מובטחת כמערכת מאובטחת לחלוטין.
להגנה על הפרטיות שלך, אל תשלח אלינו מספרי דוא"ל או כל מידע סודי אישי אחר באמצעות הדוא"ל.
לא ניצור איתך קשר באמצעות הודעות טקסט / נייד או דוא"ל כדי לבקש ממך מידע אישי סודי או פרטי כרטיס תשלום. אנו מבקשים פרטי כרטיס תשלום בטלפון רק בעת הזמנת הזמנה או חבילת קידום מכירות. לא ניצור עמך קשר כדי לבקש ממך את פרטי הכניסה לחשבון שלך במלונות אסטרל. אם אתה מקבל סוג זה של בקשה, אתה לא צריך להגיב על זה. אנו מבקשים גם להודיע לנו על כך בכתובת www.astralhotels.co.il.
יש לנו נהלים כדי להתמודד עם חשד להפרת שמירה על הפרטיות שלך.
 
7. העברות בינלאומיות
למרות שאיננו מבקשים באופן פעיל להעביר נתונים אישיים מחוץ ל- EEA (האזור הכלכלי האירופי הוא האזור שבו ההסכם על EEA מספק תנועה חופשית של אנשים, סחורות, שירותים והון בתוך השוק האירופי) או מדינות עם הגנה נאותה על נתונים, חלק מהצדדים החיצוניים שאנו מטפלים בהם מבוססים מחוץ ל- EEA או מעבדים נתונים אישיים מחוץ ל- EEA, ולכן העיבוד שלהם בנתונים האישיים שלך יהיה כרוך בהעברת נתונים מחוץ ל- EEA.
בכל פעם שאנו מעבירים את הנתונים האישיים שלך מחוץ ל EEA, אנו מבטיחים מידה דומה של הגנה על ידי הבטחת לפחות אחד של אמצעי האבטחה הבאים מיושם:
העברת הנתונים האישיים שלך למדינות שנחשבו כמספקות רמת הגנה נאותה לנתונים האישיים של הנציבות האירופית (כפי שצוין לעיל, הדבר נכון במיוחד לגבי שוויץ וישראל).
 
כאשר אנו משתמשים בספקי שירות מסוימים, אנו עשויים להשתמש בחוזים ספציפיים שאושרו על ידי הנציבות האירופית, אשר מעניקים נתונים אישיים לאותה הגנה שיש לה באירופה. אנו עושים זאת לדוגמה בקשר לספקים שלנו לצורך הזמנת דרך סוכני נסיעות בארה"ב.
 
כאשר אנו משתמשים בספקים שבסיסו בארה"ב, אנו עשויים להעביר להם נתונים אם הם חלק ממגננת הפרטיות המחייבת אותם לספק הגנה דומה לנתונים האישיים המשותפים בין אירופה לארה"ב.
אנא צור איתנו קשר אם ברצונך לקבל מידע נוסף על המנגנון הספציפי המשמש אותנו בעת העברת הנתונים האישיים שלך מה- EEA.
 
8. שמירת נתונים
כמה זמן אנו שומרים את הנתונים האישיים שלך?
אנו נשמור על המידע האישי שלך, רק כל עוד נדרש, כדי למלא את המטרות שאספנו עבורו, לרבות לצורך מילוי דרישות חשבונאיות, משפטיות או דיווחיות.
במצבים מסוימים תוכל לבקש למחוק את הנתונים.
בנסיבות מסוימות אנו עשויים להפוך את המידע האישי שלך לאנונימי, ולכן הוא כבר לא יכול להיות קשור אליך, למטרות סטטיסטיות או מחקריות, ובמקרה כזה אנו עשויים להשתמש במידע זה ללא הגבלת זמן.
 
9. הזכויות החוקיות שלך
בנסיבות מסוימות, יש לך כמה או כל הזכויות המפורטות להלן תחת חוק הגנת הפרטיות על נתונים מסוימים ביחס לנתונים האישיים שלך, במיוחד אם אתה תושב EEA.
בקשה למחיקת הנתונים האישיים שלך.
בקשת גישה לנתונים האישיים שלך.
בקשת תיקון של הנתונים האישיים שלך.
אובייקט לעיבוד הנתונים האישיים שלך.
הגבלת בקשה לעיבוד הנתונים האישיים שלך.
בקשת העברה של הנתונים האישיים שלך.
זכות לבטל הסכמה.
אם ברצונך לממש את הזכויות המפורטות לעיל, אנא צור איתנו קשר.
 
ייתכן שנצטרך לבקש ממך מידע ספציפי כדי לסייע לנו לאמת את זהותך ולהבטיח את זכותך לגשת לנתונים האישיים שלך (או לממש את זכויותיך האחרות). זהו אמצעי אבטחה כדי להבטיח כי נתונים אישיים לא נחשפים לכל אדם שאין לו זכות לקבלם. אנו עשויים גם ליצור עמך קשר ולבקש ממך מידע נוסף בנוגע לבקשתך כדי לאפשר לנו לטפל בבקשתך או להאיץ את תגובתנו.
עבור כל עיבוד המבוסס על הסכמתך (בעיקר לגבי פרסום מקוון עבורך), יש לך זכות לבטל הסכמה כזו בכל עת על ידי יצירת קשר עמנו.
חשוב שהנתונים האישיים שאנו מחזיקים אודותיך יהיו מדויקים, אנא עדכן אותנו אם הנתונים האישיים שלך משתנים במהלך התקשרות שלך איתנו.
אנו נגיב לכל הבקשות כאמור תוך 30 יום מיום קבלת הבקשה, אלא אם כן קיימות נסיבות מקילות. אנו נודיע לך אם אנו מצפים שהתגובה שלנו תימשך יותר מ -30 יום. עם זאת, שים לב כי פרטים אישיים מסוימים עשויים להיות פטורים מזכויות אלה בהתאם לחוקי הגנת המידע הרלוונטיים. בנוסף, לא נענה לכל בקשה, אלא אם כן נוכל לאמת כראוי את זהות המבקש.
 
הזכויות החוקיות שלך
יש לך את הזכות:
להגיש בקשה למחיקת הנתונים האישיים שלך. החוק מאפשר לך לבקש מאיתנו למחוק מידע אישי אותו אין לרשת סיבה ממשית להמשיך לשמור אותו ולעבד. כמו כן בהתאם לחוק יש לך את היכולת לבקש מאיתנו למחוק או להסיר את המידע האישי שלך ממערכת עיבוד המידע שלנו.
עם זאת, שים לב, ייתכן שלא תמיד נוכל לעמוד בבקשת המחיקה שלך מטעמים משפטיים או לגיטימיים ספציפיים, אשר יודיעו לך, אם רלוונטי, בעת בקשתך.
להגיש בקשה לקבלת גישה לנתונים האישיים שלך. החוק מאפשר לך לקבל עותק של הנתונים האישיים שאנו מחזיקים עליך ולבדוק כי העיבוד שאנו מבצעים הוא עיבוד חוקי.
 
לבקש תיקון של הנתונים האישיים שלך שאנחנו מחזיקים בך. כך תוכל לקבל את המידע מדויק שאנו מחזיקים לגביך, אך ייתכן שנצטרך לאמת את הדיוק של המידע החדש שתספק לנו.
 
המטרה היא לעבד את המידע האישי שלך כאשר אנו מסתמכים על האינטרס הלגיטימי שלנו (או של צד שלישי) . כאשר קיימת התנגדות מבחינתך לעיבוד המידע היות ועיבוד המידע גורם לך להרגיש שזה משפיע על היסוד שלך זכויות וחופש. כמו כן, יש לך זכות להתנגד למקום בו אנו מעבדים את הנתונים האישיים שלך למטרות שיווק ישיר. במקרים מסוימים, אנו עשויים להוכיח שיש לנו בסיס לגיטימי משכנע לעבד את המידע שלך אשר לעקוף את הזכויות שלך ואת החירויות.
 
הגבלת בקשה של עיבוד הנתונים האישיים שלך. דבר זה מאפשר לך לבקש מאיתנו להשעות את עיבוד הנתונים האישיים שלך במצבים הבאים: (א) אם ברצונך לקבוע את דיוק הנתונים; (ב) כאשר השימוש שלנו בנתונים אינו חוקי, אך אינך רוצה שנמחק אותו; (ג) שבו אתה צריך שאנו נמשיך להחזיק את הנתונים גם אם אנחנו כבר לא דורשים את זה בכדי לממש או להגן תביעות משפטיות; (ד) אתה מתנגד לשימוש שלנו בנתונים שלך, אבל אנחנו צריכים לבדוק אם יש לנו על בסיס חוקי להשתמש בו.
 
לבקשת להעביר את המידע האישי שלך אליך או לצד שלישי. אנו נספק לך, או לצד שלישי שתבחר, את הנתונים האישיים שלך בפורמט מובנה, נפוץ וקריא. שים לב שזכות זו חלה רק על מידע אוטומטי שסיפקת בתחילת ההתקשרות עמנו כדי לבצע חוזה איתך.
 
הסר הסכמה בכל עת שבה אנו מסתמכים על הסכמתך לעבד את הפרטים האישיים שלך. עם זאת, הדבר לא ישפיע על חוקיות של כל עיבוד שבוצע לפני שתסיר את הסכמתך. שים לב, אם תבטל את הסכמתך, ייתכן שלא נוכל לספק לך מוצרים או שירותים מסוימים. אנו נייעץ לך אם זה המקרה בעת ביטול הסכמתך.
 
10. אתר אינטרנט ומדיניות פרטיות
מלונות אסטרל מפעילים אתר זה www.astralhotels.co.il (להלן: "האתר"). 
מלונות אסטרל מכבדים את הזכות לפרטיות של כל אדם שניגש ונווט באתר שלנו. מלונות אסטרל מגנים על המשתמשים ועוקבים אחר התקנות החוקיות בנוגע להגנת נתונים. אתר זה מכיל קובצי Cookie ועוקב אחר מדיניות הפרטיות ומפרט כיצד אנו משתמשים בכל מידע אישי שאנו אוספים אודותיך ואת זכויותיך לגשת ולתקן את המידע האישי שאנו מחזיקים לגביך.
הסכמה
השימוש באתר זה מהווה הסכמה לשימוש בקובצי Cookie בהתאם למדיניות Cookie זו. אתה תראה פופ אפקט המתריע על בביקור הראשון שלך באתר זה; למרות שבדרך כלל לא תופיע בביקורים הבאים תוכל לבטל את הסכמתך בכל עת על ידי ביצוע ההנחיות הבאות.
 
ניהול קבצי Cookie וטכנולוגיות אחרות
אם אינך מסכים לשימוש בקובצי Cookie אלה, יש לך זכות להשבית אותם על ידי הגדרות בדפדפן שלך. לחלופין, ייתכן שתרצה לבקר בכתובת www.allaboutCookies.org, שמכילה מידע מקיף על ניהול Cookie במגוון רחב של דפדפני שולחן עבודה.
לידיעתך, חלק מהשירותים לא יפעלו כהלכה אם קובצי Cookie מושבתים.
דפדפנים מסוימים מאפשרים לך להגדיר שאינך מעוניין במעקב אחר גלישת האינטרנט שלך. השבתת המעקב עלולה להפריע לשימושים מסוימים באתר ובשירותים הניתנים באתר.
 
תוכל גם למצוא סיכום טוב של אופן ניהול קובצי Cookie ב- http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html.
 
ניתן גם לשלוט במעקב אחר קובצי Cookie על ידי התקנת הרחבות דפדפן כגון Ghostery: https://www.ghostery.com/products/
אם אתה רוצה לנקות את כל הCookies שנותרו מאתרי אינטרנט שבהם ביקרת, הנה קישורים שבהם אתה יכול להוריד תוכניות לנקות מעקב אחר Cookies:
http://www.lavasoft.com/products/ad_aware_personal_security.php
http://www.spybot.info/en/download/index.html
תוכל לקבל מידע נוסף על פרסום המבוסס על תחומי עניין ולבטל את השימוש של המפרסמים שלנו במפרסמים ובאתרים אחרים בקובצי Cookie כדי להתאים לך תוכן או פרסום, על ידי ביקור בכתובת http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp וב- 
http: //www.aboutads.info/choice
תוכל לבטל את המעקב של Google Analytics על ידי ביקור בכתובת https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=iw-IL
 
מה זה COOKIE?
קובצי Cookie הם קבצי טקסט קטנים המאוחסנים במחשב או בהתקן הנייד ("התקן") בעת ביקור באתר אינטרנט. לא ניתן להשתמש בקובצי Cookie בלבד כדי לחשוף את הזהות האישית שלך, אם כי במקרים מסוימים אנו עשויים לקשור קבצי Cookie שלנו או צד שלישי למידע אישי שסיפקת לנו או שקיבלנו לגביך. ניתן להשתמש בקובצי Cookie באתר כדי לשפר את החוויה שלך. לדוגמה, נשתמש בקובצי Cookie כדי:
לזכור את שם המשתמש והסיסמה שלך לביקורים עתידיים, כך שההתחברות תהיה קלה ומהירה יותר;
לזכור את השפה שלך ואת העדפות אחרות;
לוודא שאתה מקבל את כל המידע המבוקש;
לספק שירות בטוח ומאובטח לעסקאות מקוונות;
לעקוב אחר תגובתך לפרסומות ולתוכן של אתר או אפליקציה לניתוח ומספר הפעמים שאנו שולחים לך את אותה מודעה;
למדוד כמה אנשים משתמשים באתר, וכיצד הם משתמשים בו, כדי שנוכל להמשיך לפעול במהירות וביעילות; 
לעזור לנו ולאחרים לספק לך תוכן ותוכן רלוונטיים ויענים לאינטרסים ולמיקום שלך.
להלן אנו מסבירים את סוגי הCookie השונים שניתן להשתמש בהם באתר.
קובצי Cookie חיוניים. Cookie חיוניות נחוצות כדי שהאתר יפעל, ולאפשר לך לנוע בו ולהשתמש בשירותיו ובתכונותיו. השבתת קובצי Cookie אלה עלולה להפוך את השירותים והתכונות לזמינים.
Cookie פונקציונליות. אנו משתמשים בקובצי Cookie פונקציונליים לשמירת ההגדרות שלך בהגדרות האתר, כגון העדפת השפה שלך, או מידע על ההזמנה ששימשה אותך בעבר בעת הזמנת מלון אצלנו. אנו משתמשים גם בCookie פונקציונליות לאחסון דברים כמו המלון האחרון שחיפשת, כך שתוכל למצוא אותו בקלות בפעם הבאה שתבקר. כמה קבצי Cookie פונקציונליים חיוניים כדי להציג מפות או קטעי וידאו באתר שלנו. אנו משתמשים גם ב"Cookie פלאש "עבור חלק מהתוכן המונפש שלנו.
Cookie מושב. סוגים אלה של קובצי Cookie מאוחסנים באופן זמני בלבד במהלך הפעלת גלישה, ונמחקים מהמכשיר שלך כאשר אתה סוגר את הדפדפן. אנו משתמשים בקובצי Cookie של הפעלה כדי לתמוך בפונקציונליות של האתר ולהבין את השימוש שלך באתר - כלומר, אילו דפים אתה מבקר, אילו קישורים אתה משתמש וכמה זמן אתה נשאר על כל דף.
קובצי Cookie מתמידים: סוגי Cookie אלה אינם נמחקים בעת סגירת הדפדפן, אלא נשמרים במכשיר למשך פרק זמן קבוע או עד למחיקתם. בכל פעם שתבקר באתר, השרת שיגדיר את קובץ ה- Cookie יזהה את קובצי ה- Cookie המתמידים שנשמרו במכשיר שלך. אנו ואחרים משתמשים בקובצי Cookie קבועים כדי לאחסן את ההעדפות שלך, כך שיהיו זמינים לביקור הבא שלך, כדי לשמור על דיווח מדויק יותר לגבי התדירות שבה אתה מבקר באתר, באיזו תדירות אתה חוזר, כיצד השימוש שלך באתר עשוי להשתנות לאורך זמן ואת האפקטיביות של מאמצי הפרסום.
קובצי Cookie לפרסום מאפשרים לנו ולמפרסמים אחרים להציג בפניך את המוצרים, ההצעות והפרסומות הרלוונטיים ביותר באתר ובאתרים של צד שלישי, או באמצעות הודעות אימייל או פלטפורמות הודעה אחרות. לדוגמה, קובצי Cookie מסוימים של פרסום עוזרים לספקי השירותים שלנו ולמפרסמים אחרים לבחור פרסומות המבוססות על תחומי העניין שלך, כולל אלה שמופיעים או מוסתרים על ידי ביקורים באתרים או באפליקציות שלנו או באתרים אחרים, בשירותים מקוונים ובאפליקציות לאורך זמן. אחרים עוזרים למנוע את אותה פרסומת להופיע שוב ושוב עבורך. סוגים אלה של קובצי Cookie גם עוזרים לנו לספק לך תוכן באתר המותאם לאינטרסים ולצרכים שלך.
כפי שצוין בהמשך, חלק מקובצי Cookie של Analytics וטכנולוגיות אחרות משמשים בחלקם כדי להקל על הפרסום.
קובצי Cookie לפרסום כוללים גם קובצי Cookie של Plug-in. קובצי Cookie של פלאגין חברתי משמשים לשיתוף תוכן מהאתר עם חברים וחברים ברשתות חברתיות, כגון Facebook, Twitter, YouTube ו- Pinterest. קובצי Cookie אלה נקבעים בדרך כלל על-ידי ספק הרשתות החברתיות, ומאפשר שיתוף כזה להיות חלק וחלק.
קובצי Cookie של Analytics אוספים מידע על השימוש שלך באתר ומאפשרים לנו לשפר את אופן פעולתו. קובצי Cookie אלה מספקים לנו מידע מצטבר שאנו משתמשים בו כדי לעקוב אחר ביצועי האתר, לספור ביקורים בדף, לזהות שגיאות טכניות, לראות כיצד משתמשים מגיעים לאתר ולמדוד את יעילות הפרסום (כולל הודעות דוא"ל שאנו שולחים אליך).
ניתן להשתמש בטכנולוגיות אחרות לאותן מטרות של קובצי ה- Cookie שלנו, כדי לאפשר לנו ולצדדים שלישיים לדעת מתי אתה מבקר באתר, ולהבין כיצד אתה יוצר אינטראקציה עם הודעות אימייל או פרסומות. באמצעות טכנולוגיות אחרות, ניתן לקבל מידע שאינו אישי (למשל, מערכת ההפעלה, גרסת הדפדפן וכתובת האתר שבאת), או מידע מצטבר, כדי לשפר את החוויה שלך ולהבין את דפוסי התנועה.
 
שימוש בכתובות IP ויומני אינטרנט
אנו עשויים להשתמש בכתובת ה- IP ובדפדפן שלך כדי לסייע לאבחן בעיות בשרת שלנו, לנהל את האתר שלנו ולאסוף מידע דמוגרפי רחב. זה כדי לשפר טוב יותר את השירות שאנו מציעים לך.
 
כתובת IP היא קוד מספרי המזהה את המחשב שלך באינטרנט.
אנו עשויים לבצע בדיקות IP כדי לקבוע לאיזה דומיין אתה מגיע (למשל google.com) כדי לאמוד בצורה מדויקת יותר את הנתונים הדמוגרפיים של המשתמשים שלנו.
 
מדיניות COOKIES אינה מכסה אתרי צד שלישי
לידיעתך, מדיניות קובצי Cookie זו אינה חלה על, ואיננו אחראים לנוהלי הפרטיות של אתרי צד שלישי אשר עשויים להיות מקושרים לאתר זה.
 
בלעדי למזמינים באתר
לפחות 5% הנחה בכל הזמנה
הנחות נוספות לחברי מועדון
חיוב רק בהגעה למלון
כרטיס אשראי לביטחון בלבד
עד 6 תשלומים שווים במלון